frans-bauer-chris-bauer

Frans Bauer herdenkt overleden vader

Zanger Frans Bauer (47) herdenkt vandaag zijn vader Chris, die 6 jaar geleden overleed. Via social media eert hij ‘zijn steun en toeverlaat’.

‘Zes januari blijft een hele emotionele dag. De dag dat ik afscheid moest nemen van mijn vader, mijn grootste vriend, rots in de branding, mijn steun en toeverlaat. Ik heb veel van hem mogen leren. Ik hoor nog steeds zijn stem als ik mijn ogen sluit. Nog steeds mis ik hem, dat gevoel zal nooit slijten. Maar zoals we altijd tegen elkaar zeiden, alles wat in je hart zit gaat nooit dood. Ik hou me daar aan vast. Vandaag staat de tijd even stil, het lijkt allemaal net gisteren,’┬ádeelt Frans via Twitter bij een foto van zijn vader.

Chris was Frans’ begeleider en chauffeur, maar vooral zijn grootste fan. Hij werd, net als de rest van de familie, landelijk bekend dankzij zijn voorkomen in de reality-serie die om de familie draaide, De Bauers. Dankzij dit programma zette Frans zichzelf definitief op de kaart als zanger.

Chris Bauer overleed in 2015 op 70-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Hij was toen al een poosje ziek: hij leed aan longkanker en de longziekte COPD.

Beeld: Twitter, ANP