Frans Bauer Insta

Frans Bauer praat niet over geld

In 2017 vond Frans Bauer het erg ongemakkelijk dat het zakenblad ‘Quote’ zijn vermogen had onthuld. De goedlachse volkszanger zou volgens het tijdschrift een bedrag van 14 miljoen euro op zijn rekening hebben staan. Zeven jaar eerder, in 2010, werden de spaarcentjes van Frans nog geraamd op 33 miljoen. De vrolijke zanger houdt er helemaal niet van als er over zijn vermogen wordt gespeculeerd. Het liefst wil hij worden gezien als de gewone man uit een woonwagenkamp, die midden tussen de mensen staat en toevallig leuk kan zingen.

Op Radio 10 zei Frans een paar jaar geleden dat hij absoluut niks wil zeggen over hoeveel euro’s hij heeft verdiend: “Ik doe daar geen uitspraken over. Waarom zou ik naar buiten willen brengen of het klopt of niet? Het is toch ook helemaal niet belangrijk?”

Frans benadrukte daarbij dat ook zijn kinderen thuis niet hongerig zijn naar informatie over zijn vermogen. Hij wil het liefst dat zijn kinderen zo normaal mogelijk opgroeien. Vandaar dat er ook iedere zondag lekker babi pangang van de Chinees wordt gehaald.

Foto: Instagram