Bauers Schermafbeelding 2024 01 17 Om 10.11.28

Frans Bauer wordt zielsgelukkig van zijn kids

Een Gouden Harp, een Edison, een Gouden Televizier-Ring, gouden en platina platen, een record aantal keren Ahoy uitverkocht… Frans Bauer weet inmiddels wel hoe succes voelt. Maar wat hem écht gelukkig maakt, is heel iets anders.

Want hoeveel applaus de zanger ook ontvangt, nog veel trotser is hij op de prestaties van zijn gezinsleden. Zelf heeft Frans nooit gestudeerd, hij is altijd iemand geweest die het van hard werken moest hebben. Maar desalniettemin is Frans Bauer trots als een pauw op zijn 22-jarige zoon Christiaan, die niet lang geleden aan de Universiteit van Leiden cum laude zijn bachelor Fiscaal Recht haalde. ”Hij werkt tegelijkertijd bij een groot accountantsbedrijf en gaat voor zijn doctorstitel”, vertelt Frans in ’MAX Magazine’. Hij legt ook uit wat voor karakter zijn oudste zoon heeft. ”Het is een leuke, aimabele jongeman en heel gestructureerd en gedisciplineerd, tot aan zijn kledingkast toe, waar alles op kleur hangt.”

Maar Christiaan is niet de enige Bauer-telg die koppiekoppie heeft. Ook zoon Jan (20) studeert rechten, en wel privaatrecht. Frans licht toe: ”En daarnaast is hij erg sportief. Hij doet aan gewichtheffen op hoog niveau. Hij tilt 230, 240 kilo op. Ongelofelijk. Dat heeft hij mogelijk van zijn opa.” Frans herinnert zich: ”Mijn vader was een beer van een kerel en heel sterk.” De derde zoon, Frans junior (18), noemt de zanger ’een echte horecajongen’. ”Hij is een gezelligheidsdier. Bij een feestje loopt hij voorop in de polonaise. En hij volgt een opleiding waarbij hij van alles leert op het gebied van koken en serveren.” Zoon Frans junior heeft dyslexie, maar heeft hier volgens zijn vader geen last van. Dan is er nog de jongste zoon van het gezin, de 14- jarige Lucas. ”Computeren vindt hij geweldig, maar hij weet nog niet wat hij later wil worden”, aldus Frans. De volkszanger is op al zijn zoons net zo trots. En Frans geniet ervan ze te zien opgroeien tot volwassen mannen!

Foto: Instagram