Freek Vonk Insta

Freek Vonk gelukkig zonder relatie en kinderen

Freek Vonk is jarig! Hij viert vandaag zijn 41e verjaardag. Op Instagram vertelt hij dat hij gelukkiger is dan ooit. Ondanks het feit dat de bioloog geen relatie en geen kinderen heeft.

Vrienden met kinderen

“Nee, ik heb geen relatie en ik heb óók geen kinderen. Sommigen van mijn vrienden zijn al ouders van kinderen die nu naar de middelbare school gaan. Anderen zijn al langer samen dan dat ik van dieren hou! (Oké, bijna dan)”, begint hij. “Maar toch, ik ben gelukkiger dan ooit.”

Jonge hond met fijne ouders

Freek Vonk voelt zich nog altijd 25 , “maar dan met zestien jaar aan levenservaring erbij”. Hij kijkt liever naar wat hij wel heeft, dan naar wat hij niet heeft, zegt hij. “Ik heb buitengewoon liefdevolle ouders, ontzettend toegewijde broers en een liefdevolle zus. Daarnaast koester ik mijn dierbare vrienden. En ik kan mijn grote passie en hobby met de hele wereld delen. Wat zou ik nog meer kunnen wensen?”

Blijf dromen, blijft ontdekken

Freek Vonk sluit af met wijze woorden. “Het leven komt zoals ’t komt met ups en downs, verdrietige teleurstellingen maar ook fantastische verrassingen. Niet alles valt te regisseren. Dus geniet van de reis, wetende dat de eindbestemming voor ons állemaal volledig onbekend is. Blijf dromen, blijf ontdekken.”

Bron en Beeld: Instagram