Diederik Jekel Eline Insta

Gaat de bruiloft van Dierik Jekel nog door?

Party zoekt even uit hoe het er nu precies voorstaan met de bruiloft van Dierik Jekel. Afgelopen herfst heb je je vriendin Eline ten huwelijk
gevraagd. Zijn er inmiddels al knopen doorgehakt over de bruiloft? ”Nee, dat gaan wij nog doen. Het is heerlijk om verloofd te zijn.” Wanneer wist jij dat Eline de vrouw van je dromen is? ”Ik wist dat bij het eerste gesprek dat wij hadden. Eline is onderzoekster, academicus zeg maar. Zij is echt de wetenschapper, terwijl ik er alleen over praat. Eline heeft ook heel veel met theater gedaan en met schrijven voor film en theater en is toen de wetenschap helemaal ingegaan. Ik ben natuurlijk met wetenschap begonnen en zit nu juist meer in de creatieve hoek, dus het was vrij snel duidelijk dat zij en ik voor elkaar bestemd waren.”

Romantische date in Best

Jullie eerste ontmoeting was in Best. Waarom daar? ”Eline woonde en werkte in Maastricht en ik in Amsterdam. Ik heb toen met mijn computer gekeken wat precies het middelpunt is en dat is Best. En wat is er nou beter dan Best? Wij hebben heel romantisch gepicknickt op onze eerste date. Eline en ik kennen elkaar van internet. We raakten aan de praat via Twitter.”