Jan Dulles

Gaat Jan Dulles Volendam verlaten?

Gaat Jan Dulles, die onlangs een staaroperatie heeft moeten ondergaan, Volendam verruilen voor Amsterdam? Misschien wel… De 3JS Zanger heeft namelijk recent een appartement in Amsterdam gekocht, zo schrijft Bekende Buren.

Jan heeft een tweekamerappartement gekocht met uitzicht over het IJ. Het lijkt er dus niet op dat Jan Dulles en zijn gezin Volendam zullen verlaten. Het appartement met prachtig uitzicht heeft hoge ramen, een woonoppervlakte van vijftig vierkante meter en heeft twee kamers. De keuken is erg luxe en het appartement is ook voorzien van een mooi balkon. Jan kocht het appartement met zijn eigen geld voor 325.000 euro. Jan heeft het appartement dus waarschijnlijk gekocht als investering.

13 september 2023 zijn Jan en zijn partner Caroline Mol getrouwd. Dit liet het kersverse echtpaar destijds weten op Instagram. 13 September is een bijzondere datum voor het koppel, want het is ook de geboortedag van hun dochter Donna, die in 2020 een paar maanden na haar geboorte overleed. Jan en Caroline hebben naast dochter Donna nog twee kinderen.

Bron: Shownieuws / Foto: Instagram