Katja Niek

Gaat Katja samenwonen met haar Niek?

Een jaar geleden lag Katja Schuurman emotioneel nog volledig in de kreukels. Haar liefdessprookje met Freek van
Noortwijk, de vader van dochtertje Coco, was bruut uiteengespat. Twaalf maanden later hangt de vlag er gelukkig
compleet anders bij in het landelijke Uitdam. Katja barst weer van de levenslust en is smoorverliefd op Niek Schrijvershof. Maar of ze zich voor altijd aan hem wil binden? ”Dat vind ik best heel spannend.”

De lange-afstandsrelatie met Niek, hij woont op Ibiza, bevalt de brunette dan ook uitstekend. Of ze ooit wil samenwonen met Niek, daar is ze nog niet over uit. ”Ik heb heel erg na zitten te denken. Ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd”, vertelt ze in haar podcast. ”Trouwen, samenleven, een kind. Ik denk eigenlijk niet dat dat de ideale vorm is voor mij. Ik heb best wel behoefte aan en tijd nodig voor mezelf.” Wat niet wegneemt dat ze blij is dat Niek na haar pijnlijke scheiding van Freek in haar leven is gekomen. Toch durft ze niet te voorspellen hoe de toekomst eruit zal zien…

Foto’s: Instagram