maan-de-steenwinkel

Gaat Maan met Acda & De Munnik samenwerken?

Alhoewel het idee lange tijd van de baan leek te zijn, lijkt het er toch op dat bekend duo Thomas Acda (53) en Paul de Munnik (50) weer gaan samenwerken. En dat gaan ze wellicht niet alleen te doen: de Instagramposts van zangeres Maan de Steenwinkel (23) hinten ernaar dat ook zij met hen gaat samenwerken.

Maan deelt op haar Instagram een foto waar ze met Thomas Acda op staat en grapt daarbij: ‘Acda en de Maanik.’ Maar ook haar Stories hinten op een samenwerking; ze deelt dat zij en Acda samen met Paul de Munnik en Typhoon op Ameland vertoeven. Nu kan dit natuurlijk gewoon voor de gezelligheid zijn, maar de cameraman die óók aanwezig is lijkt toch echt te wijzen op een samenwerking.

Schermafbeelding 2020 11 23 Om 08.54.04

Thomas deelde eerder op de dag al een foto met zijn vroegere compagnon Paul de Munnik. ‘Geen paniek hoor, we zijn getest’, schreef hij erbij. Het duo heeft vaak de vraag gekregen of ze weer eens samen gingen werken. Of de samenwerking daadwerkelijk voor nieuwe muziek is, is niet bekend. Het viertal in Maan’s Stories is ook vaak te vinden bij Vrienden van Amstel LIVE, waar ze wellicht ook iets voor aan het opnemen waren.

Beeld: Instagram