Nicolette Rick Insta

Gaat Rick Brandsteder zijn droom achterna?

Tv-presentator Rick Brandsteder heeft een zware tijd achter de rug waarin hij worstelde met een alcoholverslaving. Daar is hij voor onder behandeling gegaan en op dit moment gaat het goed met hem. Slaat Rick nu definitief een nieuwe weg in?

Eerste stap gezet

De droom om op een dag samen te wonen en een gezin te stichten, is voor Rick altijd een belangrijke geweest, maar wellicht ook de wens om zijn leven te veranderen. De eerste stap naar een ander leven blijkt hij inmiddels te hebben gezet! Rick heeft namelijk zijn appartement in Amsterdam Oud-Zuid te koop gezet en wel voor een vraagprijs van 920.000 euro. Eerder verhuurde Rick zijn appartement, maar nu wil hij er blijkbaar vanaf.

Hier wil Rick graag settelen

Zal Rick binnenkort zijn droom willen gaan verwezenlijken? Het is namelijk geen geheim dat hij dolgraag op een woonboot in de buurt van de Vinkeveense Plassen zou willen wonen, waar hij ook is opgegroeid. Daar kan hij ook beter tot rust komen en dromen van het hebben van een gezinnetje. Het afkicken van de alcohol zal van Rick vast een ander mens hebben gemaakt. Wellicht is de tijd nu rijp om een nieuwe weg in te slaan in zijn leven. Het is hem meer dan gegund.

Bron: Party / Beeld: Instagram