Geblesseerde Estavana Polman heeft Olympische Spelen nog steeds als doel

Afgelopen donderdag is handbalster Estavana Polman (27) tijdens een training aan haar rechterknie geblesseerd geraakt. Er is een MRI gemaakt, de uitslag zal ze dinsdag krijgen. Wel is al duidelijk dat het EK Handbal, wat voor dit jaar december op de planning staat, aan Estavana haar neus voorbij zal gaan. De fanatiekeling geeft echter niet op: “De Olympische Spelen halen is echt mijn doel”.

De handbalster lijkt nog niet enorm bang te zijn de Spelen niet te halen. “Ze zijn over iets minder dat een jaar, normaal moet dat haalbaar zijn,” vertelt ze aan RTL Boulevard. “Als het niet zo is, dan is dat heel erg kut, maar dan is het niet anders.”

Gelukkig hoeft ze zich thuis niet te vervelen, want niet alleen vriend Rafael van der Vaart staat constant voor haar klaar, ook bonuszoon Damian woont sinds kort bij het stel en hun dochtertje in Denemarken. “Dat maakt het makkelijker voor mij omdat ik straks afleiding heb. Je hoeft niet alleen op je kamer te gaan zitten en alleen maar te denken ‘hoe nu? Daar heb je geen tijd voor.”

Bron: RTL Boulevard