Geheim

Dat hij de afgelopen tijd door een diep dal is gegaan, heeft Ernst Daniël Smid in eerste instantie geheim gehouden voor de buitenwereld. Hij heeft de slopende Ziekte van Parkinson. Zijn kinderen waren uiteraard op de hoogte van zijn gezondheidsproblemen, maar de bariton was er nog niet aan toe om het vreselijke nieuws met Jan en alleman te delen. Sinds een gesprek bij ’Pauw’, waarna de kijkers zich afvroegen ’of hij dronken was’, heeft Ernst Daniël toch besloten om de verpletterende diagnose te onthullen. De tijd van smoesjes is voorbij voor de zanger, het moet een opluchting voor hem zijn om niet meer stiekem te hoeven doen.

Ook Bridget Maasland en André Hazes moeten opgelucht ademhalen nu de ergste storm rond hun prille liefde is gaan liggen. De hele wereld mag het nu weten: ”Wij zijn verliefd.” Dat het land compleet op zijn kop stond nadat ze hun heimelijke gevoelens voor elkaar openbaarden, is Bridget en André nogal rauw op het dak gevallen. ”Het was heel zwaar voor mij, maar ook voor haar”, verklaarde André. Hij ging, naar eigen zeggen, door een hel. Dat er werd gedacht dat hij zijn ex-vriendin Monique Westenberg had bedrogen met Bridget doet de jonge zanger verdriet. ”Ik ben NIET vreemdgegaan met haar”, zo stelt Dreetje.

Rolf Tangel daarentegen is wel ontrouw geweest. Hij heeft een hete nacht gehad met zijn ex Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Iets waar hij bepaald geen geheim van maakt: ”Het was een misstapje”, zo geeft Rolf eerlijk toe. De moeder van zijn pasgeboren dochter ziet het slippertje tot zijn opluchting door de vingers.

Jan Smit is echter een stuk minder vergevingsgezind. Een ruzie met zijn jeugdvrienden Nick & Simon en Kees Tol heeft ervoor gezorgd dat Volendam op zijn grondvesten trilt. Of het ooit nog goed zal komen met Jan en zijn oude boezemvrienden? Dat is voorlopig het geheim van de smid!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

 

Gerelateerde artikelen