Sylvie Meis Insta

Gelukswensen

Volgend weekend belooft het dak eraf te gaan in de Rotterdam Ahoy. Dan staan De Bevers daar namelijk op het podium, samen met al hun gastartiesten. Als we John en Kees mogen geloven, wordt het een waar spektakel.

Toen Sylvie Meis begin van dit jaar haar gedroomde sprookjeshuwelijk met kunstenaar Niclas Castello zag eindigen in een scheiding, was ze even bang om alleen achter te blijven. Zo biecht de blondine nu op: ”Ik dacht: oh mijn god, blijf ik eeuwig single? Kan het zijn dat ik ooit weer gelukkig word? Ik geloof dat dat een legitieme vraag is voor elke vrouw in elke levensfase. Maar helemaal als je al over de veertig bent en al veel meegemaakt hebt.” Gelukkig voor Sylvie duurde haar vrijgezelle periode niet zo lang, want inmiddels heeft ze nieuw liefdesgeluk gevonden bij de schatrijke Wim Beelen. De tortelduifjes genoten eerder al van een tripje op zijn superdeluxe jacht en straks gaan ze vast samen een knusse kerst tegemoet.

Wie ook samen naast de kerstboom hopen te zitten, zijn boerin Claudia en Paul. De twee ontmoetten elkaar in de laatste ’Boer Zoekt Vrouw’-reeks en hoewel Paul in het begin nogal wat beren op de weg zag – met name de afstand, want Claudia woont in Frankrijk – is hij maar wat blij dat hij toch een brief heeft geschreven. ”Het is gewoon geweldig om te ervaren dat dit bestaat. Dat het kan en mag.” Ook Claudia kan bijna niet geloven dat na het overlijden van haar echtgenoot haar wens voor een nieuwe liefde is uitgekomen.

En zo gingen er nog meer wensen in vervulling. Afgelopen week kocht Rachel Hazes een brasserie aan de Spaanse Costa. Volgens de Hazesweduwe was dat een wens van haar overleden man André. Ze vertelt: ”Eén van zijn wensen was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ’zingende barkeeper’. Hij zei: ’Ras, daar is het allemaal mee begonnen en daar zal het dan ook eindigen.’” En nu, bijna twintig jaar na zijn overlijden, is het dan zover: op 10 februari 2024 zal Casa Hazes de deuren openen in La Carihuela. Olé!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram