Geraldine Kemper Insta

Geraldine Kemper eet zichzelf op

Onlangs heeft presentatrice Geraldine Kemper (32) in de podcast ‘Darmstad FM’ onthuld dat ze ‘een beetje een kannibaal’ is. Niet dat ze stukken vlees van andere mensen verorbert, vrees niet, maar ze knaagt toch wel geregeld aan zichzelf!

“Ik bijt dus die velletjes langs m’n nagels”, zegt Geraldine. “Niet de nagelriemen, maar soms gaat het helemaal tot de bovenkant van mijn duimen”, gaat ze door. “Ik vind dat zo gruwelijk. Ik vind dat zo vies. Ik ben eigenlijk een beetje een kannibaal. Ik schaam me daar echt voor.”

Geraldine wil zelf graag ophouden met deze nare gewoonte, maar niets helpt, zo verzucht ze: “Ik heb het al mijn hele leven lang. Ook op televisie zie ik het heel vaak terug bij mezelf. Het is ontzettend pijnlijk. Het is lelijk. Het is stom, het is vies, maar ik kom er niet vanaf.” Als Geraldine voor de camera’s staat, probeert ze haar vingers en handen wat te verbergen en vindt ze het vervelend als ze iets moet aanwijzen. “Ik wijs dan met m’n beste vinger, maar soms is dat mijn pink, en niet met mijn wijsvinger.”

Een tip voor Geraldine: Er bestaan heel wat anti-nagelbijtproducten die zó vies smaken, dat ze nagelbijten snel zal afleren…

Foto: Instagram