Geweld

Een leugentje om bestwil moet kunnen, maar Dotan maakte het wel heel bont. Hij wilde met alle geweld de indruk wekken megapopulair te zijn. Dit deed hij door middel van een batterij aan neppe fanaccounts, zijn trol-lenleger prees Dotan de hemel in op social media. Helaas kwam zijn leugen aan het licht en moest de zanger met het schaamrood op de kaken beken-nen de kluit te hebben bedrogen. Hij ging door het stof in de media en ver-dween een tijdje uit beeld. Inmid-dels is hij terug, zijn trollenleger heeft hij vaarwel gezegd. Hij durfde het zelfs aan om uit de kast te komen. ”Ik ben heel gelukkig met mijn vriend”, zo stelt Dotan nu eerlijk.

Ook Karin Bloemen wil de waarheid delen met de buitenwereld. Over haar traumati-sche jeugd, die bol stond van seksueel geweld, schreef ze een boek. Karin rekent hiermee af met haar perverse belager. ”Ik nam het heft in eigen hand.” Soms lucht het op om een trauma te delen met anderen… Hopelijk geldt dit ook voor Isabelle Brinkman. Zij werd vorige week met veel geweld in elkaar geslagen op het schoolplein. ”Die vrouw bleef me maar slaan en stompen.”

Tino Martin is eveneens openhartig als het gaat om de inbraak in zijn villa. Hij voelde zich lange tijd onveilig in zijn eigen huis. ”Ik voel me verraden”, zo vertelt hij aan Party. Tino denkt dat de boe-ven zijn getipt. Met alle gevolgen van dien… Zo liepen sommige BN’ers ook eens tegen de lamp, zij het op een liefdevoller vlak. Sterren die namelijk menen vrijuit te kunnen zoenen buiten de deur, keken op hun neus toen ze vrijwel direct over de tong gingen in de media. Er is immers altijd wel iemand die een foto of filmpje met zijn telefoon maakt van een vrijende ster. Zo zag Jort Kelder zijn toenmalige vriendin Georgina Verbaan op tv kussen met een andere man.

Ook de vrijage van Bridget en André Hazes maakte veel los. Hun zoen in een café leidde zelfs tot een rechtszaak en maakte vooral één ding duidelijk: ze vinden elkaar hele-maal geweldig. Hun zoen in een café leidde zelfs tot een rechtszaak en maakte vooral één ding duidelijk: ze vinden elkaar hele-maal geweldig.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur