Gio Swikker Insta

Gio Swikker nog niet de leeftijd om over scheiding te zingen

Gio Swikker timmert met zijn negentien jaar al hard aan de weg. Hij praat Party even bij over zijn nieuwe liedje. ”Ja, zoals al mijn singles zing ik met ’Jouw Lach’ weer een liedje dat over de liefde gaat, haha. Alleen op mijn allereerste plaatje, het kerstliedje ’’T Is Weer Kerst’, deed ik dat niet….

Gio Swikker timmert met zijn negentien jaar al hard aan de weg. Hij praat Party even bij over zijn nieuwe liedje. ”Ja, zoals al mijn singles zing ik met ’Jouw Lach’ weer een liedje dat over de liefde gaat, haha. Alleen op mijn allereerste plaatje, het kerstliedje ’’T Is Weer Kerst’, deed ik dat niet. Het past bij mij om over de liefde te zingen. Ik ben negentien jaar en zo’n beetje iedereen van mijn leeftijd wordt verliefd en noem het allemaal maar op. Daarnaast is de liefde een makkelijk iets om over te zingen. Om over een scheiding te zingen, daar heb ik de leeftijd nog niet voor.”

Veel belangrijker dan negatieve meningen

Hoe ga jij om met de meningen die mensen over je hebben? ”Eerlijk: ik lees het niet meer. In het begin wel, maar waarom moet ik negatieve dingen over mezelf lezen? Ik bedoel: ik volg naast het zingen de opleiding Sport en Bewegen aan het mboRijnland en dat is veel belangrijker dan het lezen van negatieve dingen die mensen over mij op internet zetten.”