Glennis Grace 260921 Ajdj (1)

Glennis Grace cancelt last minute optreden vanwege stemproblemen

Het zit Glennis Grace (43) niet mee de laatste tijd. Waar ze vanwege het Jumbo-incident de laatste tijd uit meerdere line-ups werd geschrapt, moet ze nu noodgedwongen zelf een optreden afzeggen. De zangeres zou vanavond in Amstelveen optreden, maar de organisator heeft laten weten dat Glennis heeft afgezegd.

Op de website van P60, het poppodium waar Glennis haar optreden zou geven, valt vandaag te lezen dat het optreden wordt verplaatst omdat ze last heeft van haar stem. ‘Glennis vindt het heel vervelend voor iedereen die zich op vanavond had verheugd en vooral voor de mensen die al twee jaar een kaartje hebben en die door de coronamaatregelen al een paar keer zijn meeverhuisd naar een nieuwe datum. We communiceren zo snel mogelijk de vervangende datum.’

Ook Glennis laat van zich horen. Zij heeft meerdere Instagram Stories geplaatst waarin haar schorre stem duidelijk te horen is. “Zoals jullie misschien wel een beetje hebben kunnen horen aan mijn stem is hij weg en kan mijn optreden van vanavond niet doorgaan in P60 Amstelveen”, legt ze uit. Volgens Glennis stopte haar stem er gisteravond tijdens een optreden plotseling mee. “En vanmorgen was dit het resultaat. Het optreden wordt verplaatst en meerdere informatie komt zo snel mogelijk”, laat ze weten.

Bron: RTL Boulevard / foto: Andries Jelle de Jong