glennis-grace

Glennis Grace: ‘Ik zit weer lekker in mijn vel!’

Over het supermarktincident waar Glennis Grace twee jaar geleden bij betrokken was, heeft ze het liever niet meer. De zangeres heeft een streep onder het verleden gezet en kijkt in gesprek met Party vooruit. ”Ik begin me eindelijk weer een beetje goed in mijn vel te voelen. En ja, ik mag weer zingen!”

Glennis, hoe gaat het met je?
”Het is lief dat je dat vraagt, want het is nooit het eerste wat mensen vragen. Het gaat goed. Veel beter dan de afgelopen twee jaar. Ik begin me eindelijk weer een beetje goed in mijn vel te voelen. En ja, ik mag weer zingen!”

Wat je werk als zangeres betreft: je bent net terug uit Brunei, waar je hebt gezongen op het feestje van kroonprins Billah, die vijftig werd.
”Bizar was dat. Ik had altijd de droom, een visie van waar ik naartoe wilde in mijn leven, en dat was om als zangeres overzee te gaan en dat gebeurt nu. Natuurlijk is Nederland gewoon mijn basis, maar als je de kans krijgt om iets in het buitenland te doen, dan moet je dat aanpakken.”

De rest van ons gesprek met Glennis Grace staat deze week in Party nr 9.

Foto: ANP