Gordon Insta

Gordon: comeback koffiezaak én televisie?

Het lijkt erop dat Gordon volop inzet voor een comeback op meerdere gebieden. Het was dan ook een dag vol groot nieuws over Gordon. Waar hij eerder bekendmaakte dat hij een zaak opent in Blaricum, komt zijn management met nieuws over een mogelijke terugkeer op televisie…

Na een vraag van Shownieuws of Gordon binnenkort weer op televisie verschijnt, laat zijn management weten dat ze “kijken naar mogelijkheden voor een nieuw programma met Gordon.”

Talpa bevestigt dit. “Het klopt dat we kijken naar de mogelijkheden voor een nieuw programma met Gordon, zodra er meer over bekend is komen we hier vanuit SBS6 op terug.”

Dat zou betekenen dat de zanger de komende tijd niet stil hoeft te zitten. Woensdagmiddag deelde hij dat zijn koffiezaak terugkomt. “Ik heb destijds met pijn in mijn hart als ondernemer afscheid moeten nemen van mijn eerste zaak, zoiets is nooit leuk. Dat mij nu de kans wordt geboden om het dorp wederom te voorzien van goede koffie evenals lekker en gezond eten, zie ik als een prachtig mooi, positief cadeau”, zei hij daarover.

Gordon was de laatste tijd ook bezig met een muzikale terugkeer en bracht een album uit. Ook kondigde hij een tour aan, maar later lieten hij en zijn manager aan Shownieuws weten dat deze niet doorgaat. De reden hiervoor was de onophoudelijke stroom aan negatieve berichtgeving over zijn comeback. De impact raakte hem.

“Met Het Album Van Mijn Leven heb ik een mooi laatste album achtergelaten waar ik ontzettend trots op ben”, zei Gordon tegen Shownieuws. “Voor degenen die al een kaartje hebben gekocht voor de theatershows, wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen en de support. Vanuit de theaters zal er contact worden opgenomen”, aldus Gordon.

Bron: Shownieuws / Foto: Instagram