Gordon Jeffrey Insta

Gordon en toyboy zien relatie stranden in Dubai: ‘Heel jammer’

Gordon en zijn meest recente toyboy, Jeffrey de Visser, zijn na een relatie van een paar maanden alweer uit elkaar. “Helaas is ons sprookje ten einde gekomen”, zegt de 53-jarige SBS 6-ster.

Gezien Gordons turbulente liefdesverleden komt de breuk met de dertig jaar jongere Jeffrey niet als een verrassing. Het was meer de vraag wanneer dan óf de relatie ten einde zou komen. Toch is het hartstikke vervelend voor de entertainer: hij valt met name op jonge jongens, maar die zijn na een paar maanden steevast uitgekeken op zijn luxeleven.

Gordon maakt het nieuws bekend op Instagram. “Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen. We heben een geweldige tijd samen gehad en kijken daar met alle plezier op terug. We blijven goede vrienden en wensen elkaar niets dan goeds toe!”

De heren waren net samen naar Dubai geëmigreerd, maar nu verhuist Jeffrey alweer terug naar Nederland. “Jeffrey is inmiddels weer in Nederland en ik reis op dit moment naar Brussel voor tv opnames. We vinden het beide heel. Jammer maar het is wat het is. Mijn avontuur in Dubai zet ik onverminderd door!”

Het voorgenomen huwelijk tussen Gordon en Jeffrey is van de baan. Zijn goede vriendin Patty Brard zou de heren in de echt verbinden. Zij liet eerder weten: “Er wordt inderdaad al gesproken over: ‘Oh, als we gaan trouwen, dan moet jij het doen!’ Ze zijn dolverliefd. Ik gun hem de kans en hoop dat het lukt.”

bron: Mediacourant / foto: Instagram

.