Gordon

Gordon flink afgevallen: ‘Alles past gewoon weer!’

De 52-jarige Gordon is dolgelukkig dat al zijn kleren weer passen. Op Instagram deelt hij trots het resultaat van zijn strijd tegen de kilo’s.

Gordon nam een aantal maanden geleden een maagballon en had daar vreselijk veel last van, dat kun je zien in de bovenstaande video. Hij nam een rigoureuze stap om toch wat meer te kunnen afvallen: hij liet een maagballon plaatsen. “Niet omdat ik zo extreem dik ben, maar meer om het feit dat ik mijn diabetes onder controle wil krijgen”, zei Gordon daar toen nog over op Instagram.

Gelukkig voor de presentator en zanger is het effect nu al goed zichtbaar. “Alles past gewoon weer!”, schrijft hij trots bij een foto van zichzelf in de spiegel met een piekfijne outfit. Hij was vlak voor deze ingrijpende behandeling best wel nerveus. “Onderweg naar mijn maagballon. Schijnt dat je paar dagen misselijk wordt, maar wel enorm afvalt in 3 maanden tijd! Wil er nu echt vanaf”, schreef hij eerder die dag op Instagram. Maar de ingreep was zo gepiept: na 10 minuten stond hij al weer buiten. Het resultaat kun je in de onderstaande foto zien.

Gordon Insta

Bron: Shownieuws / foto: Instagram