Schermopname (1144)

Gordon heeft er weer zin in: terug op Instagram!

Gordon is back! Na bijna een jaar niet actief te zijn op Instagram, heeft Gordon besloten weer een bericht te plaatsen met een grote update. Naast zijn comeback op het platform gaat de presentator, die eerder nog emotioneel op tv te zien was bij Beau van Erven Dorens, namelijk ook weer beginnen met zingen.

Gordon schrijft: “Na een afwezigheid van bijna een jaar open ik mijn Instagram-account weer. Of ik het gemist heb? Jazeker….of het mij rust heeft gebracht? Nog veel meer ja!”, zo begint hij zijn bericht op Instagram. “Jammer dat ik mijn privéleven, zoals ik dat deed in mijn enthousiasme niet meer kan delen zoals iedereen dat doet.”

Hij laat weten zij carrière te willen onderhouden. “Dus kom ik vanaf vandaag weer online maar puur om mijn fans op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van misschien wel het spannendste wat ik ooit deed. Of ik bang ben voor de commentaren en of ik mij bang en onveilig heb gevoeld? Ja, maar kwaad mag nooit overwinnen. En ik ben inmiddels weer sterk genoeg om te durven posten maar dan wel puur over mijn werk voor tv en mijn zangcarrière die opnieuw het licht heeft gezien!”

Gordon vervolgt met: “Ik nam in 2016 afscheid van het zingen door persoonlijke omstandigheden die nu niet meer gelden. Dus nu na 8 jaar kom ik terug met een volwaardig album met als titel ‘Album van mijn Leven’ die titel is pas ontstaan toen ik bezig was om de liedjes te verzamelen. Elk nummer wat ik mooi vond zou zo een passage kunnen zijn uit mijn eigen leven. Inmiddels ben ik 55 maar nog vol van levensenergie. Met een bijzonder leven achter de rug en klaar voor een nieuwe fase in mijn leven!”

Bron: Shownieuws / Foto: Instagram