Gordon Insta

Gordon: ‘Ik moet voor mezelf opkomen’

Gordon Heuckeroth heeft de afgelopen tijd flink wat kritiek te verduren gekregen. Waarom onder anderen de mannen van ’Vandaag Inside’ en ster- reporter Aran Bade van ’RTL Boulevard’ van alles over hem zeggen, is iets wat Gordon niet snapt. Aan Party laat hij weten: ”Ze vergeten dat je een mens bent en dat dat soort dingen gewoon heel veel pijn doen.”

De laatste tijd lijken velen, zoals de mannen van ’Vandaag Inside’, maar ook ’RTL Boulevard’, er veel plezier in te hebben om je tot de grond toe af te branden…
”Iedereen roept heel veel dingen over mij en ja weet je, ik weiger gewoon nog om met iemand te praten die mij op televisie labiel noemt, zoals Aran Bade van ’RTL Boulevard’ heeft gedaan. Ik ga met zo’n iemand geen leuk gesprek meer hebben. Het is gewoon respectloos wat hij gezegd heeft en daarom heb ik zoiets van: niet meer in mijn buurt komen. Ik hou mijn mond niet meer dicht. Er is niemand die voor mij opkomt, dus moet ik voor mezelf opkomen.”

Ons hele interview met Gordon staat deze week in Party 18.

Foto: Instagram