Gordonheuckeroth Insta

Gordon is verloofd met Gavin Rozario!

Groot nieuws van Gordon. Op instagram deelt hij verloofd te zijn. “Vijf jaar geleden was ik op zoek (en misschien wel wanhopig) naar de liefde op tv in Gordon gaat trouwen maar met wie? In de finale uitzending zei ik alsnog nee omdat ik niets voelde voor mijn eventueel toekomstige man. Gisteren tegen al mijn verwachtingen in ging mijn vriend op zn knieen om mij ten huwelijk te vragen, en nu kon ik niets anders dan JA zeggen want dit gevoel wat ik nu heb miste ik destijds. In alles raakt hij bij mij de juiste snaar en geeft hij mij de liefde waar ik zo naar heb verlangd. Ik ben sprakeloos en super emotioneel omdat ik hier zo lang op heb gewacht. Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en kan ook niet ophouden om te janken van geluk en blijdschap.”

Gordon neemt achternaam verloofde aan

Gordon gaat opgetogen verder: “Ik vind het ook zo hartverwarmend dat jullie mij de afgelopen weken massaal laten weten hoezeer ik dit verdien en dat jullie mij dit gunnen. Ik kan niet uitleggen wat dit voor mij en mijn vriend betekent die jullie allemaal ook laten weten hoe welkom hij is. Na jaren van alleen zijn is het vanaf nu dus samen met Gavin. Ik heb er lang op moeten wachten en van heel ver moeten halen maar het was het allemaal waard. Hij doet alle pijn uit het verleden vergeten en alle verwoede mislukte pogingen van mij verbleken bij de manier waarop hij mij laat zien en voelen hoe het echt moet zijn. Eindelijk verlost van die achternaam: Mr Gordon Rozario klinkt zoveel beter hahhahahhahhha Ik ga dit vieren met mijn verloofde whoooooohooooooooo alle liefs van ons!!” Wij gunnen Gordon en Gavin alle geluk van de wereld!