Schermopname (284)

Gordon is weer even terug…

Als een soort lichtgevende engel vertoont Gordon zich met een foto weer even terug op Instagram. De naar Dubai geëmigreerde presentator haalt zijn Instagram-account geregeld offline, als hij zich weer terugtrekt in het buitenland. “Ik ben weer even een weekje terug op insta om promotie te doen voor mijn programma’s Down the road (3 jan) en Kookklunzen (8 dec) en een mooie promotrip naar de Malediven waar ik net aankom”, schrijft Gordon.

Hij kan het leven zonder social media overigens van harte aanbevelen: “Even een teken van leven. Leven zonder Instagram bevalt me enorm goed. Doe het ook! Haal het sowieso van je telefoon af en merk dat je leven nul verandert en juist veel meer tijd krijgt voor andere dingen. Step out of the ratrace en gebruik het alleen nog voor je werk of andere dingen niet gerelateerd aan je privéleven.”

Dat Gordon een entertainer in hart en nieren is, blijkt wel uit zijn vraag of zijn fans hem ook missen. Daar wil hij natuurlijk graag reactie op: “Ik hoop wel dat jullie me een beetje gemist hebben dat dan weer wel! Het gaat goed met deze ouwe baas! Liefs aan iedereen.”

Foto: Instagram