Gordon klaar met afkicken

0

Gordon is na een maand weer klaar met afkicken. Hij is in de luxueuze kliniek in Zuid-Afrika bovendien van zijn diabetes afgekomen. Dat heeft de SBS 6-ster gisterenavond laten weten op Facebook. Na al die weken keert Gordon vandaag weer terug naar Nederland. “Lieve mensen, I did it! Een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen en mag ik morgen naar huis!!! De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn.“

Het was een heftige tijd, aldus Gordon. “Wat ben ik mezelf tegen gekomen en ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten staat voor een glimlach in de toekomst want dat beloofd dan een zeer leuke tweede helft van mijn leven te worden.”

Blijft hij van de cocaïne af? “Ik ga het nog heel moeilijk krijgen maar met de steun van mijn beste vrienden en familie moet het me lukken. Wat heb ik veel geleerd hier maar vooral om weer van mezelf te houden want dat deed ik al jaren niet meer.”

Afkicken in de Zuid-Afrikaanse kliniek is alleen bestemd voor mensen met een dikke portemonnee. “Ik kon mij veroorloven om het in een vijfsterren-resort te doen maar het was allesbehalve makkelijk of een vakantie. Het maakt niet uit hoe weinig geld je hebt: de strijd en het proces om je verslaving te overwinnen is hetzelfde.”

Zien we Gordon de komende tijd in allerlei talkshows om te vertellen over zijn proces? “Ik ga niet in talkshows zitten om te vertellen hoe geweldig ik ben na een maand zonder. Na een jaar heb ik recht van spreken en dan hoop ik het nieuws te verspreiden van een leven zonder invloed in plaats van onder invloed.”

bron: Mediacourant

Share.