Gordon Insta

Gordon krijgt geen nieuw televisiecontract meer en is van het pad af

Het televisiecontract van Gordon met Talpa is geeindigd. Kijkcijfer-expert Tina Nijkamp denkt dat Gordon nergens meer een contract zal krijgen. Gordon echter heeft de vlag uitgehangen.

Tina Nijkamp: “Je ziet sowieso al een trend in de tv-wereld dat steeds minder presentatoren echt een vast contract krijgen voor veel jaren en voor Gordon wordt het extra moeilijk omdat hij zich altijd vrij negatief uitlaat over zijn werkgever.”

Gordon hangt de vlag uit na beëindiging contract Talpa

Gordon riep al in april dat hij de vlag uit zou hangen wanneer zijn contract zou verlopen. “In goed overleg is besloten dat Gordon niet meer exclusief verbonden is aan SBS6. Het staat Gordon vrij om programma’s buiten Talpa Network te maken. Wij sluiten een nieuwe samenwerking in de toekomst zeker niet uit.” laat Gordon via zijn management aan Shownieuws weten.

Gordon helemaal van het pad af

Gordon is nu dus helemaal vrij om zijn ding te doen. Hoewel hij in Dubai woont, werd hij door bronnen van Juicechannel gespot in Zuid-Afrika. “Meerdere volgers hebben hem afgelopen zaterdag in Kaapstad gespot bij een feest in een club”, meldt Juicechannel. “Hij was volgens onze volgers helemaal van het pad af.”

TIP VAN DE REDACTIE

In Gordon, biografie van een entertainer onthult Gordon Heuckeroth zijn reis van Amsterdam-Noord naar Het Gooi. Ontdek zijn zoektocht naar liefde, de verleidingen van roem en de man achter de spotlights. Een verrassend en intiem zelfportret. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Beeld: Instagram