Gordonheuckeroth Insta

Gordon likt z’n wonden: relatie nu alweer voorbij?

Vrienden, kennissen, vijanden en critici voorspelden het al: Gordon liep weer eens veel te hard van stapel met zijn nieuwe liefde Gavin. Binnen drie maanden al trouwplannen, dat kan nooit goed zijn, zo zei zijn broer John onlangs in Party. Gordon schakelde zijn gezonde verstand voor de zoveelste keer uit, liet zich leiden door zijn gevoel en ja hoor: helaas lijken de mensen die wél een beetje nuchter zijn blijven nadenken, gelijk te krijgen.

Het lijkt er namelijk op dat de verloving tussen Gordon en Gavin Rosario is verbroken. De zanger heeft alle foto’s van Rosario van Instagram verwijderd. ‘De Telegraaf’ hintte dinsdag al dat hun relatie voorbij is. Gordon zou naar Australië zijn afgereisd om Rosario te bezoeken. Maar binnen de kortste keren is de zanger alweer in Dubai gezien. Hij zou slechts anderhalve dag bij zijn geliefde in Australië zijn geweest.

Juicevlogger Yvonne Coldeweijer schrijft op Instagram dat Gordon in een kort gesprek heeft bevestigd dat de relatie “onverwachts” is beëindigd. “De reden zal hij wellicht zelf een keer met jullie delen als hij daar behoefte aan heeft, maar voor nu zit hij er echt helemaal doorheen”, meldt ze.

Gordon maakte nog geen maand geleden bekend dat hij door Rosario ten huwelijk was gevraagd. Het stel was van plan in het najaar te gaan trouwen. “Ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde. Ik heb lang moeten wachten en het van ver moeten halen, maar het was het allemaal waard”, zei de zanger toen.

bron: nu.nl / foto: Instagram