Gordon Insta 2

Gordon maakte comebacksingle over verslaving

Gordon brengt donderdag zijn comebacksingle ‘De heling’ uit. De zanger schreef het nummer over het overwinnen van zijn verslavingen, maar in coronatijd en na de heftige huisoverval die hij onlangs meemaakte heeft de tekst nog meer lading gekregen.

Eigenlijk stond de lancering van zijn nieuwe nummer een paar weken geleden al op de planning, maar wegens de gewelddadige overval waar Gordon eind september slachtoffer van werd, besloot hij de lancering uit te stellen. “Dat heb ik toen afgezegd. Ik wilde genieten van het moment en dat kan je dan niet”, vertelt de zanger woensdagavond aan Shownieuws. Daar heeft hij nu gelukkig wel de kans voor. “Ik ben heel erg blij dat ik weer kan zingen en weer mag zingen. Het is wel een heel beroerde tijd om een comeback te maken.”

Na de afgelopen periode is het nummer extra bijzonder voor de zanger geworden. “Het heeft nog meer lading gekregen. Het gaat eigenlijk over de overwinning van je verslaving.” Gordon zette jaren geleden een punt achter zijn zangcarrière, maar besloot muziek toch weer een kans te geven. Naast ‘De heling’ schreef hij nog een aantal andere liedjes tijdens zijn verblijf in een afkickkliniek, waar hij vorig jaar drie maanden verbleef om af te rekenen met een alcohol- en drugsverslaving.

Beeld: Instagram