Gordon Insta

Gordon wil met maagballon diabetes onder controle krijgen

Gordon heeft een maagballon laten plaatsen. “Niet omdat ik zo extreem dik ben, maar meer omdat ik mijn diabetes onder controle wil krijgen”, legt de presentator en zanger uit op Instagram. “Je schijnt tussen de 10 en 15 kilo af te vallen in een maandje of drie.”

“Ik was toch al lekker bezig, dus ik dacht: doe de rest ook maar”, aldus Gordon. Enigszins gespannen was de Talpa-presentator wel. Hij moest ‘dat ding’ namelijk inslikken. “Hopen dat ik er niks aan overhoud, geen raar stemmetje of zo.”

Achteraf bleek het ‘een ingreep van niks’. Gordon heeft naar eigen zeggen nergens last van. ,,Ik ben nog geen tien minuten binnen geweest”, zegt hij al grappend in een video waarin hij zijn stem heeft omgevormd in een kabouterstemmetje. ,,Benieuwd wat de nacht gaat brengen. Het schijnt dat je er misselijk van kunt zijn. Maar op dit moment geen problemen.”

Gordon is al langer op de gezonde toer. Hij zwoor drank en drugs af en gaat sinds vorig jaar clean door het leven. Dat viel hem zwaar, maar hij gaf aan zich beter te voelen dan ooit. Ook hoopt de programmamaker anderen te inspireren en te motiveren. ,,Door mezelf te laten zien en horen en te vertellen hoe leuk het leven ook kan zijn zonder al die troep.”

bron: AD

foto: Instagram