Gordon Insta

Gordon zakt dieper in de schulden…

Het zit Gordon niet echt mee. Na zijn min of meer mislukte comeback en de afgelasting van zijn theatertour zullen de nieuwste cijfers van zijn koffiezaak Blushing in Amsterdam hem vast ook niet vrolijk stemmen. De rode cijfers zijn verder toegenomen.

Hoeveel tegenslag kan Gordon er nog bij hebben? Nadat de heren van ’Vandaag Inside’ stevige kritiek uitten op de valse noten van de zanger, trok hij de stekker er alweer uit. De hele tour werd afgeblazen, Goor stapte op het eerste het beste vliegtuig weg uit Nederland en verdween – voor de zoveelste keer – van Instagram.

Wat zeker geen goed nieuws voor hem is, zijn de recent gepubliceerde cijfers van zijn koffietent Blushing in Amsterdam. De jaarcijfers, die net bij de Kamer van Koophandel zijn gedeponeerd, liegen er niet om. Het eigen vermogen per eind 2022 bedraagt tegen de 400.000 euro negatief. De schuld blijft maar groeien, want in 2020 bedroeg het negatief eigen vermogen nog min 134.500 euro. De schuld is in twee jaar tijd dus toegenomen met meer dan 250.000 euro. De laatste cijfers van zijn andere bedrijf, The Hamburger Room B.V., zijn nog niet bekend, maar daarvan bedroeg het eigen vermogen per eind 2021 423.000 euro negatief. De schulden van zijn beide zaken lopen dus op naar de 1 miljoen euro!

Foto: Instagram