Eloise Robbert

Gravin Eloise heeft al twee jaar een relatie met Archie Maclaine Pont

Even werd gravin Eloise in de liefde in verband gebracht met Robbert Rodenburg, maar dat is al jaren een hele goed vriend van haar en zal dat ook blijven. Robbert valt namelijk op mannen. Maar er is wél een andere man in het liefdesleven van Eloise. Hij heeft haar hart echt veroverd. Eloise bevestigt ook dat ze hartstikke verliefd op hem is. Zijn naam is Archie Maclaine Pont. Die naam werd bekend gemaakt door Juice Channel.

Vriend van Eloise, Archie Maclaine Pont, heeft oma Beatrix al ontmoet

De man in haar leven is eerder nog redelijk anoniem gebleven. De gravin houdt hem al ruim twee jaar goed verborgen. Al is hij inmiddels wel gefotografeerd tijdens een familie-uitje van de Oranjes op het zeilschip De Groene Draeck van Eloise’s oma, prinses Beatrix. Dat hij mee mocht, is wel het bewijs dat het stevig aan is tussen Eloise en haar vriend. Nu is dus ook bekend dat hij Archie Maclaine Pont heet.

(Schoon)moeder prinses Laurentien bemoeit zich er niet mee

Haar moeder prinses Laurentien wilde niet toegeven dat de jongeman op de boot inderdaad Elo’s vriendje was. ”Dat laat ik vooral aan Eloise. Ik laat de verhalen aan de mensen om wie het gaat en dat ga ik me zeker niet toe-eigenen. Zeker niet bij mijn kinderen, die al volwassen zijn”, zei de prinses bij ’Shownieuws’. Maar door Eloise’s management werd wel bevestigd dat de jongeman die mee mocht op de zeiltocht van oma Beatrix inderdaad Eloise’s grote liefde is. ”Ze zijn heel gelukkig samen en hij kiest ervoor verder uit de media te blijven”, zo sprak haar manager.

Bron: Party/Beeld: Instagram