Eloise Instagram

Gravin Eloise heeft serieuze relatie met Archie Maclaine Pont

Gravin Eloise met heeft naar het schijnt al jaren een relatie met Archie Maclaine Pont. Het duo bezocht onlangs samen een gala. Roddelkanaal Juicechannel weet het zeker: het is een stel. Op Instagram ontwijkt Eloise vragen over haar relatiestatus door deze noch te bevestigen, noch te ontkennen.

Archie Maclaine Pont aanwezig tijdens kerstdiner koninklijke familie

Het juicekanaal meldt dat Eloise van Oranje al maandenlang gelukkig is met Archie Maclaine Pont. Hij is naar verluidt al bij diverse familie-uitjes van de koninklijke familie gezien, en sommigen zeggen dat hij in december al aanwezig was bij het kerstdiner.

Eloise en vriendje samen op hotelschool

De twee zijn eerder samen gespot tijdens een zomerse zeiltocht met prinses Beatrix. Archie, die in Laren woont en dezelfde hotelschool in Den Haag volgt als Eloise, liep in 2021 stage in Barcelona, waar Eloise op dat moment vakantie vierde. Het is mogelijk dat de vonk tussen hen daar is overgeslagen. In het LINDA. meiden Winterboek deelde de gravin eerder haar geluk in de liefde. “Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten”, zei ze destijds. “Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Bron: Royalty/Beeld: Instagram