Gravin Leonore 850x0

Gravin Leonore van Oranje is het bescheiden zusje van Eloise

Eloise van Oranje is inmiddels een begrip in Nederland. Dat komt omdat de gravin zeer actief is op social media. Daardoor vergeten we nog wel eens dat ze ook nog een broer en een zus heeft, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore. De zeventien-jarige Leonore heeft de eerste negen jaar van haar leven in Brussel gewoond. Tussendoor woonde ze in Den Haag en nu zit ze in Wales op school.

Gravin Leonore gaat Alexia achterna

Gravin Leonore behaalde afgelopen schooljaar haar diploma op het Maerlant Lyceum in Den Haag. Op dit moment studeert ze in Wales aan het UWC Atlantic. Dit is geen onbekende plek voor de familie. Hier heeft nichtje Alexia een jaar eerder ook een jaar gestudeerd. 

Gravin Leonore bescheiden op social media

De zus van Leonore, Eloise, heeft inmiddels 435.000 volgers. Dat is nogal wat! Gravin Leonore houdt haar privéleven liever écht privé. Er zijn bijna geen openbare foto’s van haar te vinden en ze heeft al haar social media accounts afgeschermd. 

Gravin Leonore dol op haar familie

Leonore heeft een goede band met haar ouders prins Constantijn en prinses Laurentien. Ook is ze dol op haar zus Eloise en broer Claus-Casimir. Naast met haar eigen gezin, heeft ze ook een goede band met de rest van de koninklijke familie. Wanneer ze in Nederland is, gaat ze ook graag even langs bij haar oma, prinses Beatrix. Met wie ze ook een goede band heeft, is koningin Máxima. Leuk weetje: onze koning Máxima is één van haar peetouders.

Bron en Beeld: Royalty Magazine