Bn'ers Bij Nikki In Concert

Groot en klein

Volgend weekend belooft het dak eraf te gaan in de Rotterdam Ahoy. Dan staan De Bevers daar namelijk op het podium, samen met al hun gastartiesten. Als we John en Kees mogen geloven, wordt het een waar spektakel.

Sinterklaas is weer in het land! Het leukste feest voor groot en klein komt dichterbij… Heeft de Sint zijn woonplaats in Spanje tijdelijk even verruild voor ons regenachtige kikkerlandje, Harry Vermeegen peinst er niet over om zijn huis in Alicante te verlaten. Hij is dolgelukkig in de Spaanse zon met zijn tweede vrouw Mirjam. Kijken wij hier reikhalzend uit naar het moment dat de Veegpiet op onze deur bonst en een zak vol cadeautjes bij ons achterlaat, Harry is op zijn gelukkigst met zijn voetjes op de bank en een blokje kaas op tafel. ”Het kan mij niet truttig genoeg”, geeft Harry toe. ”Geluk zit ’m niet in het maken van grote reizen, ontbijten in Rome, een kusje onder de Eiffeltoren. Het zit ’m in: hoe kleiner hoe beter.”

Wie ook bijna licht geeft van geluk is Martijn Krabbé. Mede dankzij zijn vrouw Deborah is de RTL-ster uit een diep dal geklommen. Na zijn scheiding van Amanda Beekman, met wie hij vier kinderen heeft, zat Martijn er naar eigen zeggen doorheen. ”Ik was zo teleurgesteld dat het niet was gelukt. En veel zorgen. Hoe ging ik dat in vredesnaam doen met vier kinderen?” Maar tot zijn grote vreugde kwam Deborah op zijn pad. Ze werden smoorverliefd. En met een romantisch Sinterklaasgedicht vroeg Martijn zijn hartendief in 2018 ten huwelijk: ’Jij bent mijn liefde. Jij hebt het overzicht. Ik ga voor altijd van je houden. Deborah, wil je met me trouwen?’ Natuurlijk zei ze volmondig ja. Iets waar de twee tot op de dag van vandaag geen spijt van hebben. Martijn: ”Ik heb altijd gedacht dat je moet vechten voor een huwelijk, er moeite voor moest doen. Het was nooit in mijn hoofd opgekomen van: het moet vanzelf gaan. En dat gaat het nu. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.” Zo heeft Martijn, na zijn verdrietige echtscheiding, toch het grote geluk gevonden…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Hollandse Hoogte