Guido Winter Vol Liefde

Guido uit Winter Vol Liefde lyrisch over programma én nieuwe vriendin

Guido uit Winter Vol Liefde is er nog helemaal vol van. Hij heeft zijn deelname aan het populaire programma als uiterst positief ervaren. Zo schrijft hij op Instagram: ‘Een ervaring om nooit te vergeten. Iets wat me altijd bij gaat blijven en waar ik echt nog wel een poosje op kan teren, denk ik. En het mooiste is dat ik dat wellicht helemaal niet alleen hoef te doen, maar met een geweldige vrouw.’

Guido heeft zijn nieuwe vriendin via een omweg tóch door het programma leren kennen. Ze schreef hem een brief, maar kon uiteindelijk niet bij het programma zijn. Achteraf volgde een ontmoeting en de rest is geschiedenis. “Ik ben gelukkig daarmee”, klinkt Guido dankbaar. “Ik vind het echt helemaal fantastisch. Ik wil iedereen die op één of andere manier met het programma te maken had, bedanken. Ik wil ook absoluut iedereen bedanken die zo positief geweest is. Dat raakte mij echt.”

Bron en beeld: Instagram