Guus Meeuwis Insta

Guus Meeuwis brengt lied uit over huwelijk

Guus Meeuwis en Manon Meijers zijn zaterdag getrouwd, na meerdere keren hun bruiloft te hebben moeten uitstellen vanwege de coronapandemie. Het stel gaf elkaar in Portugal het jawoord. Meeuwis heeft zondag een nummer uitgebracht waarin hij de liefde voor Manon bezingt.

“Kom we gaan! 02-07-2022”, schrijven Meeuwis en Meijers zondag op Instagram bij een foto van hun trouwdag. De vijftigjarige Meeuwis vroeg de zes jaar jongere Meijers al in de zomer van 2019 ten huwelijk. Het nieuwe nummer van de zanger heeft de titel JA.

“Zolang we het feest dat we voor ogen hadden niet kunnen vieren, houden we de plannen nog even bij ons”, zei Meeuwis in 2020 toen de oorspronkelijke bruiloft werd uitgesteld. In 2021 leek het feest door te gaan, maar opnieuw gooide corona roet in het eten.

Het management van de zanger bevestigde eerder deze week dat de twee dit weekend zouden trouwen. “In de zevende hemel en met hun hoofd in de wolken zijn ze druk bezig met de voorbereidingen”, zo liet een woordvoerder weten.

Meeuwis en Meijers ontmoetten elkaar in 2007 toen de styliste zijn kleding voor zijn concertreeks verzorgde. In 2016, toen Meeuwis scheidde van Valérie, kregen ze een relatie.

Foto: