Placeholder

Guus Meeuwis speelt muzikale gastrol in de nieuwe Video van Sint

Guus Meeuwis en Sinterklaas hebben samen de ‘Video van Sint’-campagne gelanceerd. Dit deden ze in de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, in het bijzijn van een aantal jonge patiëntjes en Sinterklaas – live uit Spanje via Skype. Sinterklaas verklapte daarbij dat de zanger een gastrol speelt in de nieuwe Video van Sint.

 Guus vertelde aan presentator Bart Boonstra dat hij graag meewerkt aan de Video van Sint-campagne. “Ik vind Video van Sint een geweldig initiatief en een deel van de opbrengst komt ook nog eens ten goede aan de Stichting Muziekids. Voor mij is één plus één dan drie.”

Dankzij deze unieke samenwerking speelt Guus een muzikale gastrol in het nieuwe Video van Sint avontuur, waarbij de zanger speciaal voor de Sint een bijzonder Sinterklaasliedje zingt.

Over Video van Sint

Video van Sint is al zeven jaar hét persoonlijke videobericht van Sinterklaas. Op www.videovansint.nl stel je binnen vijf minuten jouw persoonlijke videobericht samen voor het hele gezin. Sint noemt kinderen en volwassenen bij naam en weet natuurlijk van alles te vertellen over hun favoriete hobby’s, lievelingsmaaltijden, gebeurtenissen en zelfs ook opvoedkundige tips en complimenten zoals ‘Je doet goed je best op school’ of ‘Probeer eens in je eigen bedje te slapen’. Alle gegevens worden verwerkt in een gloednieuw avontuur van ongeveer 12 minuten die je digitaal of op dvd kan bekijken. Dit jaar met niemand minder dan Guus Meeuwis in een gastrol!