Inloop Gouden Kalveren 2022

Hadewych Minis heeft geen social media nodig

In het werkveld waarin Hadewych Minis zich begeeft, is het heel normaal om iets aan jezelf te laten doen. Zelf moet de actrice, theatermaakster en zangeres die over drie jaar vijftig wordt niets weten van cosmetische chirurgie. Wordt ze onrustig van het idee dat ze over drie jaar vijftig wordt?

Hadewych zegt ons: ”Ik merk dat ik nu eigenlijk op het gelukkigst ben in mijn leven, gek genoeg. Ook door juist uit de spotlights te stappen buiten mijn werk, snap je? Mij doet dat heel goed. Ik vind dat fijn. Ik ben gelukkig in de liefde, word heel blij van het moederschap en zal letterlijk en figuurlijk altijd blijven dansen. Ik weet steeds meer wat ik wel wil en niet wil, wat kan ik wel en wat ik niet kan. Op social media ben ik niet meer zo actief, iets wat ik voor mijn kinderen doe, want die krijgen nu mobiele telefoons en het effect van sociale media is toch schadelijker dan wij denken. Ik snap dat heel veel mensen social media nodig hebben, maar ik ben gelukkig op een punt in mijn carrière dat ik het niet zo nodig heb om de hele tijd dingen te posten. De mensen weten mij wel te vinden of niet, denk ik dan maar. Het geluk wat ik heb, is dat ik op verschillende eilandjes werk. Ik zing, ik acteer voor televisie en theater, waardoor ik makkelijk praten heb in de zin van dat er altijd wel een eilandje is waar ik even op kan verblijven.”

Foto: ANP