Handjes

Wendy van Dijk en Robbert Boekema blijven erbij: ze hebben geen relatie. Wel ziet Robbert haar als zijn reddende engel. Wendy reikte hem namelijk de helpende hand toen hij financieel aan de grond zat. Robbert ging vorig jaar failliet en Wendy besloot zaken met hem te gaan doen. Nu ze samen de DISQ aan de man brengen rammelt de kassa voor Robbert weer als een tierelier. Iets waar Rian Donders alleen maar van kan dromen. Waar is haar reddende engel nu ze er een nodig heeft? Wie helpt Rian een handje? Voorlopig niemand, helaas. Rian is samen met haar broer Roy Donders zakelijk kopje onder gegaan. Hun kledingbedrijf is failliet verklaard. Maar wie denkt dat Rian de hand op de knip houdt, heeft het goed mis. Ze shopt er namelijk flink op los.

Ook Bridget Maasland lijkt een gat in haar handen te hebben. De blondine kocht namelijk een nieuw huis. Mocht ze een koper vinden voor haar oude woning dan kan Bridget zomaar een winst maken van twee ton. De alleenstaande moeder heeft haar schaapjes goed op het droge. Nu alleen nog een leuke vent vinden. Het liefst eentje die een beetje handig is. Want met de aanstaande verhuizing in het verschiet zou een knappe (klusjes)man verdraaid goed uitkomen.

Iemand die avond aan avond op het podium met haar handjes wappert, is José Hoebee. Samen met de Luv’-dames Marga Scheide en nieuwkomer Chimène van Oosterhout maakt ze er in het land geregeld een feestje van. Op het podium is het een en al vrolijkheid, maar achter de schermen vallen de nodige harde woorden. José en Marga zijn namelijk woedend op hun oud-collega Ria Tielsch. Sinds Ria met modder is gaan gooien, zijn de rapen gaar. In de media liet Ria weten dat Marga met strakke hand regeert binnen Luv’ en dat zij de reden van haar vertrek is. Jose: ”Het is een grote leugen.” Marga is een lieverd, stelt Hoebee. José zou beide handen voor haar hartsvriendin in het vuur steken.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie