Hans Klok Insta

Hans Klok: niet klef!

Als man die op mannen valt heeft Hans Klok altijd kunnen zijn wie hij wil zijn. De illusionist in gesprek met Party: ”Jazeker. Ik moet wel zeggen: ik ben nooit echt de barricades opgegaan zoals Jos Brink heeft gedaan. En ook André van Duin op 4 mei vorig jaar, met zijn toespraak tijdens de Nationale Dodenherdenking op de Dam in
Amsterdam. In het verleden was het veel harder nodig dan nu om de barricades op te gaan, maar we moeten wel oppassen dat we niet terug in de tijd maar juist vooruitgaan. Er is toch een soort vertrutting aan het ontstaan.” Met zijn vriend Dann, met wie hij dit jaar wil trouwen, loopt Hans naar eigen zeggen niet romantisch over straat. ”Nee, maar ik doe dat met niemand. Ik hou daar helemaal niet van. Ik vind dat zó klef.”

Foto: Instagram