Hans Klok2 Jeroen Harzing Mzoem

Hans Klok speelt voor halflege zalen

Hans Klok kampt met zalen die maar niet uitverkocht raken en ook dit weekend waren ze weer halfleeg. Sneu, vindt EenVandaag-presentator Lammert de Bruin. “Ik kan het niet geloven.”

Veel mensen die wel eens naar Hans Klok zijn geweest kunnen het beamen: de zaal zit vrijwel nooit ramvol. Sneu, vindt EenVandaag-presentator Lammert de Bruin dat. Hij was afgelopen weekend aanwezig bij de show Hans Klok & Friends in een grote theatertent in Soest en ook daar waren de tribunes maar karig gevuld.

Lammert vraagt er aandacht voor op sociale media. “Ik was vanavond bij Hans Klok & Friends in Soest (van Las Vegas naar Soest is een kleine stap). Die man reist dus met circustenten en al het hele land door. Met allemaal topartiesten (winnaars Monte Carlo Circus Festival en Guinness-wereldrecordhouders) en de tent was HALFLEEG?!”

Bizar, vindt de presentator. “Het was echt een topshow die in Las Vegas absoluut niet had misstaan. Hans zou daar 10 jaar staan maar dat ging niet door vanwege Corona. In plaats van bij de pakken neer te zitten heeft hij nu dus een heel circus (zonder dieren) uit de grond gestampt. Wat een veerkracht.”

Hans verdient meer publiek, vindt Lammert. “Die halflege tent… Ik kan het gewoon niet geloven. Twee jaar lang liepen we te klagen dat alles dicht was, dat we nergens naar binnen mochten zonder test of prik, en nu dat allemaal niet meer zo is blijven we thuis? Ga die show zien mensen want t is echt de moeite waard!”

Bron: Mediacourant / foto: Jeroen Harzing