Harry Vermeegen 28022023 Ajdj (7)

Harry Vermeegen: verliefd op getrouwde vrouw

Harry Vermeegen in gesprek met Party over echte vrienden en de liefde. Harry heeft volgens eigen zeggen geen vrienden overgehouden uit de voetballerij. “Ik heb überhaupt weinig echte vrienden.”

Heb je die niet nodig?

”Ik had ze wel, maar toen ik ging scheiden, is bijna iedereen weggelopen. Dat was in 2017, de hele meute liep weg.” Harry werd toen verliefd op een getrouwde vrouw die naast hem zat op de tribune bij Feyenoord. Ze vielen als een blok voor elkaar en inmiddels is Mirjam al zes jaar zijn partner.

Verweet je omgeving je dat je voor een andere vrouw viel?

”Ja, als je zo’n beslissing neemt, kiezen mensen partij en dan ben je ze kwijt.” Ze kozen dus voor je ex. Hoe verklaar je dat? ”Daar heb ik geen verklaring voor. Zo zijn mensen blijkbaar, zo gaat dat dan. Maar ik koos voor mezelf en voor mijn eigen geluk. Daar gaat het toch om, dat is de essentie van het leven: gelukkig zijn. We zijn nu inderdaad zes jaar verder en ik ben nog steeds dolgelukkig.”