Hart

Het nieuws dat Roy Donders faillissement heeft aangevraagd, sloeg vorige week in als een bom. De paillettenprins heeft financieel veel tegenslag gehad, hij zag geen andere uitweg meer. Het succes van zijn juichpakken heeft ’ons Royke’ tot zijn grote verdriet niet kunnen vasthouden. Hij geeft zich gewonnen, al gaat het hem enorm aan het hart…. Raakt de Stylist van het Zuiden nu aan de bedelstaf? Of heeft de zingende modeman nog ergens een goed gevulde oude sok verstopt?

Marco Borsato zou namelijk ook nog een leuk spaarpotje op Curaçao hebben gehad toen hij in eigen land failliet ging. De Borsatootjes hoefden, ondanks het zakelijke fiasco, niet op een houtje te bijten. Inmiddels is Marco weer helemaal boven jan, het ontbreekt zijn gezin aan niets. Al gaat ook in huize Borsato niet altijd alles van een leien dakje. Leontine verloor vorig jaar haar lieve moeder. In die verdrietige tijd kon ze op de onvoorwaardelijke steun van haar man en kinderen rekenen. Leontine vond troost bij hen, dit heeft hun band nog hechter gemaakt. Het moment dat haar drie kids het nest zullen verlaten, is iets wat haar moederhart dan ook zal breken. ”Ik heb moeite met loslaten”, zo vertelt Leontine.

Iets wat Bridget Maasland als geen ander zal begrijpen. Het feit dat ze haar zoontje niet altijd bij zich heeft, is iets wat Bridget zwaar valt. Met haar ex-vriend heeft Bridget een co-ouderschap. Als het jochie bij zijn vader is, is het gemis enorm. ”Ik geef het je te doen als moeder. Dat is de hel“, zo lucht Bridget haar hart. Wie ook haar hart laat spreken deze week, is boerin Steffi. Zij is hartstikke verliefd op Roel. Al moet Steffi eerlijk toegeven dat de opnames van ’Boer zoekt Vrouw’ haar tien jaar van haar leven hebben gekost. Maar zij is dolgelukkig met haar hartendief. Steffi heeft de ware gevonden. Liefdesnieuws waar wij vrolijk van worden. Want smoorverliefde mensen, dat is altijd weer hartverwarmend…

Chantal Braspenning

Hoofdredactie