Frank Rogier

Hartoperatie Frank Jansen niet geslaagd

Onlangs onderging Frank Jansen een operatie vanwege hartritmestoornissen. Of de operatie is geslaagd is nog even afwachten, legt Frank ons uit. ”Dat weten ze helaas pas over een half jaar. Als je het mij zelf vraagt, zeg ik: nee, niet geslaagd. Dat komt omdat ik me op dit moment hartstikke moe voel. Maar ja, misschien komt dat door de narcose en moet ik nog even afwachten. Ik moet trouwens wel zeggen dat ik de hartafdeling van het UMC een dikke tien geef.”

Ideale patiënt

“Ze zeiden ook dat ik de ideale patiënt ben; ik rook en drink niet en heb geen overgewicht. Ik heb ze wel meteen gezegd dat ik geen plannen heb om weer terug te komen, haha. Het is nog even afwachten wat het resultaat wordt. Ik ga gewoon rustig aan doen en dan word ik hopelijk vanzelf weer de oude Frank.”