Martien Meiland Insta

Heethoofd

Onlangs liep de temperatuur in ons land op tot maar liefst 37 graden. Puffend en zwetend sloegen we ons door deze tropische zomerdag heen. Ook onze vaderlandse sterren hadden moeite met het trotseren van deze ongekend hoge temperatuur; zij zochten, ieder op z’n eigen manier, verkoeling. Hun Insta-kiekjes leveren deze week een vrolijke reportage op in Party.

Hoe warm het de afgelopen weken ook is geweest, Linda de Mol probeert uit alle macht het hoofd koel te houden. Sinds het seksschandaal rond haar geliefde Jeroen Rietbergen een mediastorm veroorzaakte, ligt het leven van de tv-koningin volledig overhoop. De hete avontuurtjes van haar levenspartner zijn Linda bepaald niet in de koude kleren gaan zitten. Begrijpelijk, zou je denken. Het valt immers niet mee als je grote liefde je zo voor schut zet dat je geen andere uitweg ziet dan de relatie te verbreken. Toch zijn er mensen die met een boos vingertje naar Linda wijzen. Volgens critici zou ze hebben geweten van de wanstanden achter de schermen bij ’The Voice’, zij verwijten Linda dat ze niet eerder aan de bel heeft getrokken. Martien Meiland springt in zijn podcast in de bres voor Linda. Hij vindt het verschrikkelijk dat men haar zo op de huid zit. Martien adviseert de tv-koningin: ”Linda, blijf trouw aan jezelf, hou van jezelf en de rest kan de pot op. Ja, ik kan me er eigenlijk gewoon kwaad om maken!”

Dit is niet het enige waar Martien zich over opwindt… Hij staat bekend als een opgewonden standje; de voormalig kasteelheer maakt van zijn hart geen moordkuil. Dit leidde al eerder tot onrust binnen de familie, een breuk met een goede vriendin en irritaties in de showbizz. Van een ruzie wordt niemand blij, maar toch laat Martien zich de mond niet snoeren. Dat sommigen hem daardoor wellicht als een heethoofd zien, dat neemt Mister Meiland voor lief.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram