Janitasassen Henkjansmits 2734def 684492 2

Henkjan Smits geeft veel geld uit

Henkjan Smits is een big spender. Het voormalig ’Idols’-jurylid geeft zijn geld vaak al uit voordat het binnenkomt en besteedt het onder andere aan uit eten gaan met vrienden, leuke dingen doen en vakantie. In ’Veronica Superguide’: ”Dat is soms niet zo slim, maar ik heb wel gemerkt dat je je daardoor rijker en minder begrensd voelt dan mensen die denken: kan dit wel? Ik merk er wel bij op dat dit alleen kan als je weet dat er binnen afzienbare tijd weer geld verdiend gaat worden.” Dan nog iets anders: Henkjan, tegenwoordig werkzaam als dj op NPO Radio 5, moet lachen als hem gevraagd wordt of hij ooit met een fan in bed is beland en zegt: ”Haha, nee. De paar vrouwen met wie ik ooit in bed lag, waren heel verliefd op me. Maar ik geloof niet dat het fans waren.”

Foto: Janita Sassen