Henny Huisman 17082022 Ajdj (7)

Henny Huisman onthult nóg een verdrietig sterfgeval…

Henny Huisman is erg verdrietig vanwege het overlijden van Margriet Eshuijs. Als we hem spreken op zijn vakantieadres op Bonaire, vertrouwt hij ons iets toe dat hij niet aan andere media heeft verteld. Want hoewel vrijwel alle persbureaus en landelijke showbizzmedia hem hebben benaderd, zegt Henny alleen tegen Party: “Wat ik jullie nu zeg, heb ik verder aan niemand verteld. Een week voor Margriet stierf, ging onze Lucifer-manager Nico de Boer op 78-jarige leeftijd dood. Ze zien elkaar terug in de hemel. Ik denk dat Mar meteen een groot engelenkoor begint waarbij ze Nico de optredens laat regelen. Wat zullen ze boven blij zijn met zo’n stem! Nico heeft mij na Lucifer jarenlang als chauffeur overal naar toe gereden, was altijd in Aalsmeer en later werd hij vaste medewerker bij ‘Het Ruiterhuys’ van mijn dochter Nikkie en schoonzoon Frank. Daar is ook zijn afscheidsdienst gehouden. Ik trek me nu terug in de rust op Bonaire. Jullie zijn de laatsten die ik te woord sta, ik praat nu met niemand meer. Ik ben eventjes echt stuk.”

7968066c 3edb 4328 Af04 59c704817ede