Het kind in Herman den Blijker…

Herman den Blijker staat bekend als een grote, onverschrokken kerel. De rasechte Rotterdammer vertelt dat men hem door zijn robuuste uiterlijk en uitgesproken mening dikwijls betitelt als ‘hard en stoer’, maar het kind in Herman  blijft er altijd. Openhartig filosofeert hij: “Ik blijf een klein knaapje joh. Als ik met mijn bootje een beetje aan het raggen ben op de Maas, ben ik ook een klein ventje. Vind ik gewoon leuk: dan ga ik lekker hard, ondertussen luid blèren en brullen… Ik ben de 60 al voorbij, maar als ik de wereld bekijk, denk ik: ‘ik kom net kijken’. Ik wil nog zoveel, ik begrijp eigenlijk helemaal niks van de wereld en ik ben toevallig met iets bezig en dat is in de keuken staan. Aan de andere kant doe ik wèl wat ik heel erg leuk vind. De tv-programma’s vind ik super om te doen en als ik na de opnames mijn eigen restaurant weer binnen loop, realiseer ik me hoe blij ik ben dat ik dit allemaal mag doen.”

Foto: Instagram