Roxeanne Hazes Insta

Het perzikhuidje van Roxeanne Hazes…

Roxeanne Hazes heeft een prachtige huid; ze is niet voor niets het nieuwe gezicht van een bekend huid-verzorgingsmerk. Over haar beautyritueel vertelt ze: ”Sinds een jaar geef ik echt om skincare, iets waar ik me eerder nooit zo mee bezig heb gehouden. Maar ik ben inmiddels op een leeftijd dat je wel al goed voor je huid moet zorgen. Vroeger kon ik naar bed gaan zonder mijn make-up er af te halen. Vandaag de dag neem ik de tijd om mijn huid netjes te reinigen vóór ik naar bed ga.”

Roxeanne is enorm afgevallen, iets wat niet zonder slag of stoot is gegaan. Ze is nou eenmaal een lekkerbek. ”Ik zeg weleens dat eten mijn grootste vriend en ergste vijand is. Met behulp van een medisch diëtist en een trainer ben ik aan de slag gegaan. Dat gaat met vallen en opstaan en ik zal misschien wel mijn hele leven op moeten blijven letten.