Eloise Instagram

Hier moet je zijn om gravin Eloise te spotten!

Hoewel ze onlangs vele kilo’s verloor met een bij BN-ers populair afslanktraject, is gravin Eloise is dol op lekker eten. Daar doet ze verder ook niet geheimzinnig over. Dus als je haar een keer in het ‘wild’ wilt tegenkomen, heb je veel kans op onderstaande adresjes.

LIBERTINE CAFÉ DES PRÉS
Eloise is dol op Frans eten en is daarom dan ook vaak te vinden bij Libertine café des Prés. Hier staan heerlijke Franse klassiekers op het menu. Van heerlijke sandwiches tot egg benedict en van oesters tot makreel. Echt iets voor onze gravin dus!

NENI
Restaurant Neni is een grote hit bij Eloise. Hier serveren ze oost-mediterraans eten. Heerlijke hummus, vlees van de gril, mezze en groenten. Het is hier allemaal te krijgen. De gravin brengt hier geregeld een avondje door met vrienden en kan daar rustig onder het mom van een hapje eten lekker bijpraten.

CAFÉ-RESTAURANT DE PLANTAGE
Wie kent dit restaurant naast Artis in Amsterdam nu niet? Het is een populair restaurant, waar ook Eloise kind aan huis is. Op de menukaart zijn heerlijke gerechten te vinden: van geroosterde oesterzwam en rode linzensoep tot een geroosterde tamme eendenbout. Klinkt allemaal heerlijk, toch? Wij snappen wel dat de gravin hier geregeld is.

Bron: Royalty Online/Beeld: Instagram